BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 20 April 2012

my bel0ved r00mates..

Assalamualaikum ...
tinggal berapa hari je lagi untuk kita sama2...
pasni kita dah berpisah...
ntah jumpe lagi o tak aku pun tak tau... @-@
aku buat entri ni khas untuk korang tau...
firstly aku nak minta maaf sangat..maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki..
maaf andai aku banyak menyakitkan korang dengan kata2 @ perbuatan...
maaf utk segalanya...
thanks sebab jadi roomate yg sporting,gila2...
hehehe.. :0

 hehehe...
gambar ni aku edit sendiri....sweet takk???
ngehngehngeh...
thanks coz sudi bg aku pengalaman yg cukup2 manis dalam hdup aku..
thanks jugak sebab sudi tahan dengan perangai aku yg ntah pape ni kan??hehehe ;0
aku enjoy sangat2 dengan korang...
insyaALLAH aku takkan lupakan korang...
Izati,Atikah,Yana...
Thanks a lot..!
i <3 you all....

ni entri khas untuk korang sorang2...

                                                        SITI NURELYANA BINTI MAURAD...

Yana...
thanks sebab suke sangat buat aku gelak..
 sampai aku nak marah pun tak jadi.
.thanks jugak sebab slalu share cite dengan aku..
thanks sebab banyak ubah persepsi aku,cara hidup aku dengan sikap,perbuatan ko..
thanks sebab tahan dengan perangai aku..
thanks sebab bagi aku buli ko..hakhakhak..
thanks sebab bagi galakan suruh aku buat novel or cerpen..
InsyaALLAH,aku akan asah bakat aku tu..hehehe 0.0
pasni aku dah tak boleh nak buli ko..tak boleh nak dengar cite2 ko..tak boleh nak jog sama2..takde sape nak ejek aku dengan 'bdk mini kakom' tu lagi..hehehehe
bdk mini kakom???? jengjengjeng...................
Yana...thanks coz sudi jadi kawan aku...
InsyaALLAH di dunia dan akhirat....
Yana..aku mesti akan rindukan ko..
Aku mesti akan rindukan semuanya...
semua kenangan kita dekat sini....

                                        
                            NURUL ATIKAH BT MOHD ADAM & NURUL I'IZZATI ROSHLEI
 Ijat,tikah...
Aku minta maaf sangat kat korang...
sory sebab aku bukanroomate yg baik...
sory sebab aku banyak rahsiakan dpd korang...
aku bukan tak nak cite dekat korang tp nanti apa pulak kata korg...
pape pun thanks SANGGAAAATTTTTT sebab jd teman gduh aku... hehehehe @-@
thanks sebab thn dengan perangai aku..
ATIKAH..! watch out pas ni...don't selongkar2 my barang aw...
hehehe....
masa ko bagitahu aku yg ko baca meseg aku dgn ex aku dulu tu perghhhhh.......
aku dah mula....mula berasap.......tp nsb baik time tu kat kafe...
kalooo takkkk aku rasa abis dah ko time uww.....
mmg kene kaw2 dgn aku....
heheheheeheee.......
pasni dont selongkar2 brg org plak aw.
Better ask first...
nsb baik ko dpt roomate yg cam aku ni...roomate yg baikkk....
baikk ke?????hehehehe.........
IJAT..!! pasni jgn liat2 nak bangun dah...
aku dah tak boleh nak tarik tilam ko lg suh ko bangun..
heheheheheee.....

kenangan kita dekat kms ni takkan aku lupakan....
thanks korang...for everything...
thanks a lot...
jgn lupe update status selalu ok??
keep in touch...
aku MESTI HARUS rindukan korang...
thanks sebab bg pengalaman yg hebat2 dekat aku...

Tikah,belaja rerajin aw!
hOpe dpt jumpe dkt U nanti...
InsyaALLAH....



                                          NORUHIDA ALIAS syangggggg korang sangggaaatttt......


p/s:sory ea...aku tak mampu nak bercerita byk2 sebab air mata ni nak meleleh je..hik3..
moga kita erjumpa lagi..
InsyaALLAH...
JGN LUPE FOLLOW BLOG AKU K..!
insyaALLAH akan update selalu....
SERIOUS...?????
seriousss....
hehehehe....

Salam...